Daniel Skype 1v1

Care este oferta educațională?

Sesiunile în programul Mind Games 64, vor fi prin intermediul Skype. În cei peste 5 ani de experiență în predarea acestui program, nu am întâlnit niciun impediment în această formulă de lucru.

Sesiunile sunt individuale, durează aproximativ 60 minute, iar cursantul își poate alege cel mai confortabil loc pentru a se conecta. Sunt o mulțime de beneficii, se elimină deplasarea și nu se pierde nimic din conținut deoarece atenția cursantului va fi focusată pe tabla de șah și pe vocea mea.

Prin acest program, încerc să transmit entuziasmul generat de descoperirea analogiilor dintre șah și viață. Lucrăm mult la încredere cu energie pozitivă, astfel încât sesiunile să fie așteptate cu plăcere și interes.

Conduc întotdeauna discuțiile, spre zona de autenticitate, ceea ce vă face să experimentați cât mai des emoția de a fi unici în univers și soluțiile cele mai ingenioase la problemele pe care le au.. Acest program, vă oferă posibilitatea de a vă alege abilitățile cheie pe care doriți să le dezvoltați.

Cel mai probabil, schimbări de abordare vor apărea după prima sesiune. Rezultate concrete, pot să apară foarte repede de asemenea. După cum a fost definit de cele mai luminate minți ale omenirii (enumăr aici doar câteva nume: Goethe, Fischer, Bolivar sau Voltaire e.t.c), șahul este știința, arta și sport.

Fiecare cursant își poate alege drumul care i se potrivește, putând să acceseze prin șah, orice domenii de activitate.

Asemănarea dintre șah și viață, în termenii cei mai simpli, poate fi ilustrată prin parcurgerea celor trei faze ale unei partide de șah:

Deschiderea ⇒ Jocul de mijloc ⇒ Finalul

Copilăria ⇒ Maturitatea ⇒ Bătrânețea.

Transpusă în înțelepciunea populară, strategia unei vieți trăite cu responsabilitate (sau a unei partide de șah bine jucate), se regăseste în proverbe de genul „Cum îți așterni, așa vei dormi”. Se aplică și în viața personală și în business!

Pași înscriere și particpare Mind Games 64